De Catalan Experts campagne wordt je aangeboden door de Catalaanse Dienst voor Toerisme in samenwerking met Travel360° Benelux

 
WORD CATALAN EXPERT
On the Day

In 2018 viert Catalonië het jaar van het cultureel toerisme. De regio blikt terug op duizenden jaren geschiedenis met sporen van oude beschavingen, de Grieken en de Romeinen en iconische modernistische architectuur. 

 

Wij nodigen je uit om erop uit te trekken. Met de trein, te voet, per fiets of met de auto, rondreizen in Catalonië is zo makkelijk. Hou halt om te genieten van de natuur of de vele monumenten. Proef de geschiedenis, de lokale smaken en de gekende wijnen en vergeet de vele traditionele festivals niet te bezoeken. Ontdek de diversiteit van de hele regio met de diverse Costa's en de streken in het binnenland. 

 

WORD CATALAN EXPERT

Dit jaar kan jij alles leren over het diverse aanbod van Catalonië,  haar culturele geschiedenis en diverse aanbod  Straks ben jij Catalan Expert en win je jouw eigen persoonlijke vakantie!

Doorloop de stappen en je bent misschien bij de gelukkigen. Wij wensen je alvast veel succes!

De Catalaanse Dienst voor Toerisme

Doorloop de stappen van deze campagne. Elke stap biedt kansen tot mooie prijzen. 

Doe mee aan de volledige campagne en win jouw persoonlijke culturele vakantie in Catalonië

Online Training

Volg de online trainingen rond Catalonië. Haal je certificaat, behaal punten en val meteen in de prijzen.

 

Hier alles over de online trainingen

Cultuur Quiz

Lees de artikels over het aanbod voor culturele vakanties. Doe de online quiz en kom een stap dichter bij je eigen à la carte culturele vakantie.
 

Doe hier de Cultuur Quiz