De Catalan Experts campagne wordt je aangeboden door de Catalaanse Dienst voor Toerisme in samenwerking met Travel360° Benelux

CULTUUR QUIZ

2018 is het jaar van cultuur voor Catalonië. Want de bestemming is veel meer dan enkel zon, zee en strand. Via Travel360 wordt een reeks artikels gepresenteerd over het aanbod aan culturele vakanties in de verschillende Catalaanse regio’s. Met elk artikel ontdek je meer over de diversiteit van de bestemming. 

 

Benieuwd om de artikels te ontdekken? Bezoek de profielpagina van Catalonië op Travel360 en lees meer over het aanbod voor culturele vakanties. Ben je op zoek naar de juiste antwoorden op de vragen van de quiz, raadpleeg dan deze tips:

 

Heb je goed gelezen? Prima! Dan ben je klaar om deel te nemen aan onderstaande quiz. Antwoord je alle vragen correct, dan scoor je 10 bijkomende punten voor de Catalan Expert campagne en ben je alweer een stap dichter bij het winnen van je eigen à la carte samengestelde vakantie. Ben je nog niet geregistreerd voor deze campagne? Meld je dan aan via onderstaande link.