De Catalan Experts campagne wordt je aangeboden door de Catalaanse Dienst voor Toerisme in samenwerking met Travel360° Benelux

ONLINE TRAINING

In Catalonië lijken wijnkelders net kathedralen, spelen draken en duivels de hoofdrol in lokale feesten en bieden kastelen, forten en kloosters de perfecte locatie voor evenementen en festivals waar duizenden mensen op afkomen. Wereldberoemde artiesten zoals Dalí, Miró en Picasso lieten er hun sporen achter.
 

Catalonië is meer dan zon, zee en strand. Wij presenteren je een aanbod aan online trainingen waarmee je bijleert over de diversiteit van de regio, de verschillende Costa's en het binnenland . Leer er alles over, haal je certificaten en scoor punten. 

 

DOE DE ONLINE TRAININGEN EN WIN!


Dit jaar komen er verschillende online trainingen over het diverse aanbod  in Catalonië en de verschillende Catalaanse regio's. Volg de trainingen, doe de multiple choice testen en krijg jouw certificaten. Jij kan daarbij kans maken om in de prijzen te vallen. De punten die je haalde op de training worden bij jouw totaal geteld. 
 

ONLINE TRAINING: COSTA BARCELONA, WANT BARCELONA IS ZOVEEL MEER


Een aantal jaar terug werd het merk Costa Barcelona ingevoerd. Weet jij al wat onder deze Costa valt die meer dan 100km kust heeft en een heel deel het binnenland ingaat? Costa Barcelona vind je tussen Costa Brava en Costa Daurada. Een bestemming die je meeneemt in cultuur, natuur, in modernisme en wijntoerisme. Een bestemming met met plekken als Sitges, Penedès, Montserrat, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna en andere populaire of verrassende vakantieoorden. Doe snel de online training, verhoog je score, word Catalan Expert en win jouw vakantie!

Online Training Costa Barcelona
 

ONLINE TRAINING: DE PYRENEEËN EN HET ACHTERLAND VAN LLEIDA


De Pyreneeën en het achterland van Lleida hebben een bevoorrechte ligging in het westelijke deel van Catalonië tussen Barcelona, Madrid en de noordelijke grens met Frankrijk en Andorra. Het is een streek gekenmerkt door charmante dorpen met stiltegebieden en een oneindige rust. Je vindt er tal van natuurparken maar ook een diepgewortelde geschiedenis met UNESCO Werelderfgoed. . Ook deze online training verhoogt je score en brengt je als Catalan Expert dichter bij het winnen van je persoonlijke culturele vakantie. 

Online training de Pyreneeën en het achterland van Lleida


 

ONLINE TRAINING: COSTA DAURADA

De Costa Daurada vind je in het Zuiden van Catalonië, onder Costa Barcelona. Naast de vele gekende badplaatsen vind je er een ruim cultureel aanbod. Zo heb je Tarragona met zijn romeins amphitheater en de kathedraal uit de 12de eeuw. Niet ver er vandaan kan je wandelen over de Brug van de Duivel, een oud aquaduct uit de Romeinse tijd. Reus is dan weer gekend voor het centrum van Gaudí met tentoonstellingen over de beroemde architect en vele traditionele feesten zoals dat van Sant Pere de Reus. Costa Daurada staat garant voor een fijne culturele vakantie voor elke liefhebber. Vanaf midden oktober vind je deze online training terug op Travel360.

Online Costa Daurada

Met elke online training duik je dieper in het aanbod van Catalonië. Hou de communicaties via Travel360° in de gaten en volg de updates over de campagne door je hier aan te melden.